Кремена Халваджиян била бременна на 51 години и заедно с

...
Кремена Халваджиян била бременна на 51 години и заедно с
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: Кремена не е бременна!

Кремена Халваджиян била бременна на 51 години и дружно с мъжа си - продуцента Магърдич Халваджиян, чакали трепетно появяването на бебето. Съпругът ѝ бил извънредно угрижен за нея и деликатно я возел на първокласния си майбах. Такава история бе оповестена в жълт седмичник, а писанията му - без никаква инспекция, незабавно бяха препечатани от десетки жълти уеб сайтове.

" Лъжа е ", съобщи засегнат Магърдич Халваджиян пред вестник " 24 часа ".

Нещо повече, неистина е всяко изречение в този материал. Нито Кремена е бременна, нито имам " Майбах ", нито Бебо и Алекс са женени, както написа ", продължи продуцентът.

Единственото правилно е, че двамата честваха преди дни перлена женитба - 30 години дружно.

Бебо Халваджиян и Алекс в действителност са семейство, имат две деца, само че в никакъв случай не са сключвали цивилен брак. Това, несъмнено, не им пречи да живеят в обич и сговор към този момент толкоз години. И двамата, както и родителите на Бебо, са част от фамилната продуцентска компания " Глобал груп ". Бебо е оператор, сега снима " Маскираният артист ". Алекс е хореограф на балета.

Магърдич дружно с брат си Джуди е притежател на компанията, а Кремена е стилист на всичките им тв излъчвания.

Впрочем артистичното семейство подходи с комизъм към измислиците, откакто " бебето на Кремена, което е на път " беше включено като имитация от страна на водещия Геро в " Маскираният артист " по Нова тв в събота вечерта. Една от камерите в студиото незабавно сподели Бебо, който се усмихва, до момента в който снима живото предаване.

Продуцентът ще приказва с юристи по какъв начин да реагира на измислената обява. Само означи пред " 24 часа ", че не е губил нито едно дело през последните 10 години, без значение дали против жълти медии, или политици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР