Кремъл заяви, че е твърде рано да се определи дали

...
Кремъл заяви, че е твърде рано да се определи дали
Коментари Харесай

Кремъл с позиция за отравянето на Навални

Кремъл съобщи, че е прекомерно рано да се дефинира дали съветският опозиционен водач Алексей Навални е съзнателно, откакто немските медици обявиха, че резултатите от неговите проби " демонстрират отравяне ", съобщи ТАСС.
" Медицинският разбор на нашите лекари и немските безусловно съответствува. Но изводите се разграничават. Не разбираме за какво нашите немски сътрудници бързат. Веществото към момента не е открито ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред публицисти.
 Меркел: Отровителите на Навални да бъдат подведени под отговорност Меркел: Отровителите на Навални да бъдат подведени под отговорност
Отговорните за отравянето на съветската опозиционна фигура Алексей Навални " би трябвало да бъдат подведени под отговорност ", съобщи канцлерът Ан...
Кремъл не знае също дали службите за сигурност следят блогъра, който в този момент се лекува в клиника в Германия. „ Не мога да кажа нищо за наблюдаване, нямам такава информация, не знам кой го следи, по какви аргументи “, сподели Песков.
Говорителят означи също, че президентът не може да бъде обвързван с сходни дейности. „ Президентът не взе участие в наблюдаване, оперативно-издирвателни действия, по какъв начин може да има отношение към това? Президентът има доста отговорности, доста работа, изключително в толкоз сложен интервал “, сподели той.
Отговаряйки на въпроса каква е заплахата за Навални от съветските управляващи, Песков увери, че " няма заплаха ". Той не отговори на въпроса дали Кремъл има вяра, че случилото се с Навални е обвързвано с политическата му активност.
Кремъл не вижда сега причина да стартира престъпно следствие на обстановката с Алексей Навални, съобщи прессекретарят на съветския президент.
 Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен
От немската клиника " Шарите ", в която е настанен съветският опозиционен водач Алексей Навални оповестиха, че резултатите от клиничните из...
" Първо, би трябвало да се открие веществото, да се откри какво е предизвикало това положение. Тоест, би трябвало да има причина за следствието. Засега знаем единствено, че пациентът е в кома ", сподели Песков.
Според него, в случай че бъде открит факт за отравяне с някое съответно вещество, това ще стане причина за следствие. " Ако се откри веществото и в случай че се откри, че това е отравяне, тогава, несъмнено, това ще бъде причина за следствие ", сподели той.
Прессекретарят на президента на Руската федерация разкритикува Запада, че се пробва да показа версията за отравянето на Навални като единствената версия на случилото се. Песков изрази неразбиране във връзка версията, оповестена в Германия за отравянето на Алексей Навални, наблягайки, че повода за намаляването на равнищата на холинестеразата към момента не е открита.
Песков назова обвиняванията, че Навални може да е бил токсичен по заповед на съветското управление несериозни. „ Това са обвинявания, които не могат да бъдат правилни по никакъв метод и са по-скоро, бих споделил, непотребен звук, тъй че нямаме желание да одобряваме това съществено “, съобщи представителят на Кремъл.
 Ще се възвърне ли Навални, откакто в Русия споделят, че не е токсичен? Ще се възвърне ли Навални, откакто в Русия споделят, че не е токсичен?
Здравословното положение на Алексей Навални ще зависи от това какъв брой бързо и тъкмо ще му бъде сложена вярната диагноза и извършено...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР