Кремъл заяви, че е съгласен с оценката на руския външен

...
Кремъл заяви, че е съгласен с оценката на руския външен
Коментари Харесай

Москва: Режимът в Киев има всички черти на неонацизма

Кремъл съобщи, че е склонен с оценката на съветския външен министър Сергей Лавров, съгласно който украинският режим има всички черти на неонацизма, съобщи ТАСС.

" За наше голямо страдание в Украйна явно и несъмнено има избрани прояви на неонацизъм ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков в коментар във връзка думите на Лавров.

" В тази връзка е изцяло обективна сходна оценка на дейностите на управляващите, които безмълвно утвърждават и си затварят очите за деянията на неонацизъм в Украйна ", съобщи още Песков.

Той изясни какво има поради под черти на неонацизма. " Това е и фактът, че неонацистите изобщо не крият своите позиции, намерено приказват за своето отношение към тези или тези събития, героизират нацисти, приказват за своята обвързаност към идеологията на тези нацисти. Всички тези неща са доста добре известни прояви, известни на целия свят, това не е загадка за никого ", сподели представителят.

  

По-рано през днешния ден Лавров съобщи по радио " Комсомолская истина ", че украинският режим има всички черти на неонацизма.

" Ние не водиме война с украинския режим. С украинския режим, който има всички черти на нацизма и неонацизма, водят война рускоезичните жители на Украйна, които живеят в Донбас ", сподели министърът.

Попитан за какво Москва не прекъсва връзките с Киев, той отговори: " Ние имаме връзки с украинската страна, която е доста по-важна за нас от този режим, който пристигна на власт с помощта на измяната на Запада към всички правила на интернационалното право и интернационалното държание. "
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР