Кремъл високо цени всички призиви в полза на разоръжаването, включително

...
Кремъл високо цени всички призиви в полза на разоръжаването, включително
Коментари Харесай

Русия високо цени всеки призив за разоръжаване, включително от САЩ

Кремъл високо цени всички апели в интерес на разоръжаването , в това число тези, които идват от Съединени американски щати , само че най-важното е, че те би трябвало да бъдат подкрепени с съответни дейности, а освен до заявления , разяснява представителят на съветския президент Дмитрий Песков, по отношение на изказване на Доналд Тръмп, че Съединени американски щати, Китай и Русия могат дружно да понижат разноските за защита , оповестява ТАСС.

" Всеки апел в интерес на разоръжаването заслужава внимание и заслужава самопризнание ", изяснява Песков.

" Много значимо е този апел да не се лимитира до заявления, а да се преобразуват в конкретика, да се формулират, да се слагат на хартия и да се оповестят посредством публични канали на събеседниците . Предложения в по този начин форма от американската страна в Кремъл, към момента не са получени. "
 Президентът на Китай зове Тръмп за
Президентът на Китай зове Тръмп за " стратегическо водачество "

Трябва да се базира на правилото на " взаимното почитание и полза "

Доналд Тръмп по време на среща в Белия дом с вицепремиера на Държавния съвет на Китайската национална република Лю Хе съобщи, че Съединени американски щати, Китай и Русия могат да се спогодят за понижаване на разноските за защита и производството на оръжие, да харчат тези пари за нещо друго.

Той изясни, че не вижда смисъл да се харчат милиарди долари за тези цели . Според Тръмп разговорът за понижаване на разноските за произвеждане на оръжие " може да стане втори стадий " след сключването на комерсиално съглашение с Китай.

" Съединени американски щати, Китай и Русия, всички ние влагаме милиарди долари в оръжия, в това число нуклеарни оръжия, което е смешно . Мисля, че това няма никакъв смисъл ", изясни Тръмп.

" Трите страни могат да се съберат и да спрат тези разноски , да ги харчат за нещо по-продуктивно, с цел да реализиран дълготраен мир ", сподели той.

" Мисля, че това е доста добра концепция ", разяснява Лю Хе.

Тръмп акцентира, че сега няма крайни периоди за вероятно започване на подобен разговор .
 Организация на обединените нации предизвести за извънредно висока опасност от нуклеарна война
Организация на обединените нации предизвести за извънредно висока опасност от нуклеарна война

Човечеството живее в свят, дефиниран от придобиване на оръжия над дипломацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР