Кремъл смята за недопустимо да бъдат обвинявани руските власти, че

...
Кремъл смята за недопустимо да бъдат обвинявани руските власти, че
Коментари Харесай

Кремъл: Недопустимо е да бъдат обвинявани руските власти за станалото в Солсбъри

Кремъл счита за неприемливо да бъдат упреквани съветските управляващи, че са виновни за отравянето през март в британския град Солсбъри на някогашния двоен съветски сътрудник Сергей Скрипал и на щерка му Юлия, съобщи Франс прес. Говорителят Дмитрий Песков съобщи през днешния ден, че нито висшето управление в Русия, нито по-ниските ешелони на властта имат каквото и да било общо със случилото се в Солсбъри.


Лондон упрекна през днешния ден съветския президент Владимир Путин, че е виновен за отравянето на Скрипалови. Вчера министър председателят Тереза Мей съобщи пред английския парламент, че офанзивата е била осъществена от двама сътрудници на съветското военно разузнаване.

" Многократно декларирахме и отново ще кажем: Русия в никакъв случай не е имала нищо общо със събитията в Солсбъри. Русия не е забъркана по никакъв метод в тях ", съобщи Песков.

Британската полиция сподели през вчерашния ден, че е издала заповеди за арест на двама съветски жители, обвинени, че са свързани с отравянето и популяризира техни фотоси.

" За да проверим тяхната идентичност, с цел да имаме юридическо съображение да го създадем, се нуждаем от публично искане от английска страна ", напомни Песков. " Изявления пред Народното събрание не заменят и не могат да заменят това искане ", акцентира той.
 Лондон търси двама руснаци по случая Лондон търси двама руснаци по случая "Скрипал "
Буйно развиване на случая "Скрипал ". Лондон разгласи имената на двама руснаци, които подозира в отравянето на някогашния съветски разузнавач и щерка му. В тирада пред...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР