Кремъл смята изявленията на Запада относно смъртта на Алексей Навални

...
Кремъл смята изявленията на Запада относно смъртта на Алексей Навални
Коментари Харесай

Контрата на Русия

Кремъл счита изказванията на Запада по отношение на гибелта на Алексей Навални за необуздани и безусловно неприемливи, поради обстоятелството, че към момента няма информация за аргументите за гибелта, реагира президентският представител Дмитрий Песков. Пред кореспонденти той сподели: " Няма информация за аргументите за гибелта. Но има такива изказвания. Очевидно това са безусловно необуздани (изявления). Ние считаме сходни изказвания за безусловно неприемливи. Те са неприемливи “. По-специално той уточни, че към момента няма информация от лекари или правосъдни специалисти. „ Няма дефинитивна информация от ФСИН “, добави той.
„ Все още няма съдебномедицинска експертиза, само че Западът към този момент има подготвени изводи “, отвърна на удара и говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова.
" Налице е следващ опит за интервенция във вътрешните работи на Руската федерация. И гибелта е единствено опрощение ", разяснява съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов. „ Усещането е, че за Вашингтон главното е не да разбере казуса, колкото и сензитивен да е той, а да удари страната ни по-силно. Тук търсят причина за унизителни офанзиви и най-важното за въвеждане на спомагателни наказания. Задачата е да се спасим разпадащия се американски ред ", означи посланикът.
„ Както се очакваше, гибелта на Навални се употребява от системата, с цел да форсира влизането ни във войната: настояванията за френски и натовски войски като цяло се чуват все по-често “, написа в платформата „ Екс “ Флориан Филипо, водачът на френската партия „ Патриоти “.  „ Всички те ронят крокодилски сълзи за Навални, само че в действителност наподобяват доста щастливи, че имат ужасно опрощение да ускорят програмата на НАТО 2030: Трета международна война! “, означи той.
" Въпросът, който зададохте, се отнася до вътрешната политика на Русия. Не разясня това ", сподели говорителката на китайското Министерство на външните работи Мао Нин на брифинг в отговор на журналистическа молба да разяснява гибелта на Навални.
Всякакви изказвания за гибелта на Алексей Навални са преждевременни, до момента в който не завърши следствието. Ще изчакаме да забележим какво ще кажат лекарите ", цитира вестник O Globo бразилския президент Лула да Силва.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР