Кремъл се похвали, че печели надпреварата за разработване на нови

...
Кремъл се похвали, че печели надпреварата за разработване на нови
Коментари Харесай

Надпревара за въоръжаване: Русия вярва, че е пред САЩ, въпреки последния тест

Кремъл се похвали, че печели конкуренцията за създаване на нови авангардни нуклеарни оръжия , макар мистериозният ракетен гърмеж предходната седмица в Северна Русия, който аргументи краткотраен скок в равнищата на радиация , оповестява " Ройтерс ".

" Росатом ", съобщи, че случаят на 8 август е станал по време на ракетно тестване на морска платформа. Те дадоха обещание да продължи да създава нови оръжия , представяйки починалите в теста мъже като герои.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в Тутър , че Съединените щати са научили доста от детонацията , която съгласно него е станала по време на тестване на нуклеарна крилата ракета , стартирана от президента Владимир Путин предходната година.

Русия, която съобщи, че ракетата ще има " безграничен обхват " и ще може да преодолее всяка защита, назовава ракетата 9M730 " Буравестник ", а НАТО я дефинира като SSC-X-9 Skyfall.

Тръмп разгласи в Туитър, че Съединените щати имат " сходна, въпреки и по-напреднала технология " и съобщи, че руснаците са обезпокоени за качеството на въздуха към оборудването и надалеч оттатък него, обстановка, която той дефинира като - " Не е добре! "
 Тръмп: Съединени американски щати имат по-добри оръжия от съветския
Тръмп: Съединени американски щати имат по-добри оръжия от съветския " Буревестник "

Злополучният тест в Архангелск породи доста спекулации

Попитан за мнения през днешния ден, Кремъл разгласи, че не Съединените щати са начело , когато става дума за създаването на нови нуклеарни оръжия .

" Нашият президент неведнъж е казвал, че съветският инженеринг в този бранш доста надминава равнището, което други страни са съумели да доближат за момента , и то е много неповторимо ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Путин употребява речта си за положението на нацията през 2018 година, с цел да разкрие това, което дефинира като непобедими нови нуклеарни оръжия , в това число нуклеарна крилата ракета, подводен дрон с нуклеарна мощ и лазерно оръжие.

Напрежението сред Москва и Вашингтон във връзка с контрола над оръжията се ускорява . Русия твърди, че е обезпокоена, че скоро ще изтече различен контракт за надзор на оръжията .
 Договорът Рейгън-Горбачов е мъртъв, потвърдиха Русия и Съединени американски щати Обновена
Договорът Рейгън-Горбачов е мъртъв, потвърдиха Русия и Съединени американски щати

Сергей Рябков прикани Съединени американски щати да наложат мораториум върху разгръщането на нуклеарни ракети

По отношение на това какъв брой сериозна остава обстановката в региона на произшествието , съветските управляващи посъветваха жителите на близкото село Нинокса да изоставен , до момента в който се прави почистване, съобщи " Интерфакс ", базирайки се на локални чиновници.

Руската държавна работа за метеорологични условия също съобщи, че равнищата на радиация в близкия град Северодвинск са надвишени до 16 пъти предишния четвъртък .

Медици, лекуващи жертви на произшествието са изпратени в Москва за медицински обзор , оповестява ТАСС. Медиците са подписали съглашения за неразгласяване на характера на произшествието .
 Русия удостовери, че равнищата на радиацията са се повишили след гърмежа край Архангелск
Русия удостовери, че равнищата на радиацията са се повишили след гърмежа край Архангелск

Увеличили са се от 4 до 16 пъти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР