Кремъл се подготвя за сценарий, при който президентът Владимир Путин,

...
Кремъл се подготвя за сценарий, при който президентът Владимир Путин,
Коментари Харесай

В Русия прогнозират скорошно заминаване на Путин към бункера

Кремъл се приготвя за сюжет, при който президентът Владимир Путин, заради влошено здраве, скоро няма да може персонално да организира срещи и да взе участие в събития. Увеличаването на заболеваемостта от ковид в Руската федерация може да помогне на обкръжението на диктатора да аргументира отсъствието му.

За това написа съветският Телеграм канал " Генерал СВР ". Твърди се, че той се управлява от някогашен военачалник от Службата за външно разузнаване на Руската федерация, който разполага с информация, която не е налична за обществеността. Също по този начин този канал се счита за обвързван с политолога Валери Соловьов. Както беше маркирано, в този момент Путин, сякаш базирайки се на рестриктивните мерки против ковид, най-сетне може да премине към отдалечена работа.

Както отбелязва създателят, сложната обстановка с ковид разрешава на Путин да влезе в „ бункера “ и да ръководи страната оттова. През последните месеци се заприказва от ден на ден за влошеното здраве на съветския президент, който на 24 февруари стартира пълномащабна война против Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР