Кремъл се отказа от плановете си за нова офанзива в

...
Кремъл се отказа от плановете си за нова офанзива в
Коментари Харесай

Блумбърг: Русия отлага пролетната офанзива в Украйна

Кремъл се отхвърли от проектите си за нова атака в Украйна тази пролет, откакто не съумя да реализира огромни триумфи, и ще се концентрира върху преодоляването на новата украинска контраатака, която се чака да стартира скоро, твърди организация " Блумбърг ".

Друго изказване от публикацията на организацията е, че, замесен в продължителна борба, Кремъл ще се опита да наеме до 400 000 наемни бойци тази година, с цел да укрепи редиците си. В това изказване " Блумбърг " се базира на хора, осведомени с проектите на Москва.

Според тези източници огромната акция за набиране на бойци ще разреши на Кремъл да избегне следващата готовност в навечерието на предизборната акция на президента Владимир Путин, цитира изданието " Украинска истина ".

Според " Блумбърг " оповестената през септември предходната година готовност е раздрусала доверието във управляващите и е провокирала бягството от страната на " към един милион руснаци ".

Президентът Владимир Путин е надъхан за продължителна война и залага на това, че в случай че съветските военни съумеят да предотвратят нов пробив на украинските въоръжени сили в близко бъдеще, западната поддръжка за Киев ще отслабне, се споделя в отчета.

Агенция " Блумбърг " отбелязва, че с цел да попълни и разшири редиците си, съветската войска е почнала акция за набиране на военнослужещи на контракт за период до няколко години, а районните управляващи сякаш са получили квоти за набиране и издават призовки на евентуалните доброволци да се явят в наборните комисии, където ги пропагандират да се запишат за работа.

Според източниците на вестника управляващите се насочват най-вече към ветерани от войната и селяни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР