Кремъл счита за триумфални резултатите от референдума за поправките в

...
Кремъл счита за триумфални резултатите от референдума за поправките в
Коментари Харесай

Песков: Резултатите от референдума са триумф за Путин

Кремъл смята за триумфални резултатите от референдума за поправките в Конституцията на Руската Федерация, съобщи ТАСС, представена от организация " Фокус ".
„ Определено в Кремъл смятат резултатите от гласуването на промените в конституцията за успех. Всъщност се организира в действителност победоносен референдум за доверие в президента Путин “, съобщи представителят на президента Дмитрий Песков пред кореспонденти в четвъртък.
Според Песков „ огромният интерес към тематиката за промените беше елементарно предвидим - това се дължи на публичната интензивност в процеса на формулиране на промените, иницииране на промените. Но, несъмнено, толкоз висока изборна интензивност и най-високото равнище на поддръжка, които към този момент са закрепени през днешния ден, беше доста мъчно да се планува “, призна представителят на Кремъл.
Що се касае до проекта за използване на измененията, за които руснаците гласоподаваха, представителят на президента означи, че „ това е въпрос на бъдещето на страната, на близкото бъдеще на страната “. Той счита, че е невероятно да се уточни точна дата по кое време руснаците ще усетят смяната. „ Сега, когато руснаците оказаха такава поддръжка на всички начинания за изменение на конституцията, несъмнено, това ще стане основата за по-добро бъдеще за страната ни “, уверен е още Песков. 
Той не отговори на въпроса какви промени ще стартират преди всичко. „ Разбира се, това ще изисква законодателни начинания, тъй че следва работа “, разяснява още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР