Кремъл съобщи, че руският лидер Владимир Путин ще проведе разговори

...
Кремъл съобщи, че руският лидер Владимир Путин ще проведе разговори
Коментари Харесай

Кремъл потвърди историческа новина за Тръмп и Путин

Кремъл заяви, че съветският водач Владимир Путин ще организира диалози с американския президент Доналд Тръмп в коридорите на Г-20 в Япония в петък, оповестяват медии. Юрий Ушаков, консултант на Путин по интернационалните въпроси, разкри, че срещата ще се организира на 28 юни към 14,00 часа локално време (08,00 часа българско време) в японския град Осака, оповестяват международните медии.

Те ще обсъдят въпроси, свързани със стратегическата непоклатимост,регионалните спорове, в това число Сирия, Венецуела, Афганистан и Украйна. Лидерите възнамеряват да обсъдят и казуса с Иран, заяви още Ушаков.

Двамата ще беседват в наличието на двете делегации, като всяка ще е с 4-5 представителя.

Срещата евентуално ще продължи към час.

Путин ще се срещне и с други водачи на Г-20. Той ще беседва със саудитския принц Мохамед бин Салман, с френския президент Еманюел Макрон, с немския канцлер Ангела Меркел, с турския президент Реджеп Ердоган и с премиера на Англия Тереза Мей.

Държавният глава на Русия възнамерява да се концентрира върху комерсиалните разногласия и ролята на Световната комерсиална организация по време на речта си на Г-20.

Срещата на Г-20 ще се състои на 28 и 29 юни в Осака, Япония.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР