Кремъл отправи предупреждение, че може да отвърне на наложените от

...
Кремъл отправи предупреждение, че може да отвърне на наложените от
Коментари Харесай

Русия заплаши ЕС с ответни мерки заради наложени санкции

Кремъл насочи предизвестие, че може да отвърне на наложените от Европейски Съюз наказания, предават международните медии.
По-рано през днешния ден Европейски Съюз наложи наказания във връзка със случая " Скрипал ". Санкциите засегнаха двамата обвинени за отравянето на Сергей и Юлия Скрипал, а също по този начин шефа на ГРУ и неговия заместител.
Министерството на външните работи на Русия съобщи, че решението на Съвета на Европейски Съюз е " неприятелско ". Ведомството акцентира, че Москва си резервира правото да отвърне.
Руски и сирийски жители са първите, които са наранени от глобите съгласно новата рамка, макар че двете страни са унищожили противоречивите активи под контрола на Организацията за възбрана на химически оръжия за разлика от Съединени американски щати, разяснява министерството.
Аргументите на Европейски Съюз не устоят на сериозна инспекция, коментира ведомството.
Според Русия наказателните ограничения са част от акцията на Англия за реализиране на вътрешнополитически цели на фона на рецесията към Брекзит.
Санкциите са едностранни и демонстрират, че Европейски Съюз не съблюдава Конвенцията за химическите оръжия, недоволства министерството и добавя, че заобикалят Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР