Кремъл определи смъртността от COVID-19 в страната като висока, а

...
Кремъл определи смъртността от COVID-19 в страната като висока, а
Коментари Харесай

Кремъл недоволен от ниското ниво на ваксинация и високата смъртност от COVID-19

Кремъл дефинира смъртността от COVID-19 в страната като " висока ", а равнището на имунизация в страната като " недопустимо " ниско, макар че отхвърли нови ограничавания, с цел да отбрани стопанската система, предава БГНЕС.

В понеделник формалните лица записаха 957 нови смъртни случая от COVID-19 за 24 часа, с което общият брой на смъртните случаи в страната доближи 217 372 - най-високият брой в Европа – до момента в който управляващите са упреквани, че омаловажават сериозността на епидемията в Русия.
 Анонимен доктор: 300 лв. - и си имунизиран. Колко българи имат подправен Ковид-сертификат? Анонимен доктор: 300 лв. - и си " имунизиран ". Колко българи имат подправен Ковид-сертификат?
Срещу 300 до 600 лв. в България можеш да получиш подправен документ за имунизация. Тези измами са доста рискови, само че страната като че ли безд...

При по-широко определение на смъртните случаи, свързани с вируса, статистическата организация Росстат съобщи в петък, че до края на август в Русия са умряли повече от 400 000 души от ковид.

Нарастващият брой на жертвите на вируса идва в миг, когато съветската имунизационна акция е в застой. Към понеделник малко над 30 % от руснаците са били изцяло имунизирани, съгласно уеб страницата Гогов, който обобщава данните за COVID-19 от районите.

" Да, в действителност, равнището на имунизация, което имаме, е ниско, недопустимо ниско ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти, като сподели, че това е повода за " толкоз високата смъртност ".

Той обаче отхвърли концепцията, че управляващите могат да създадат повече, като съобщи, че са създали всичко допустимо, с цел да дадат на обществеността опция да " избави животите си, като се имунизира ".

Той добави, че задачата на Кремъл е да балансира сред ограничението на разпространяването на вируса и гарантирането, че " стопанската система продължава да работи ".
 Германия: Лекари отхвърлят да лекуват неимунизирани и нетествани Германия: Лекари отхвърлят да лекуват неимунизирани и нетествани
На входната врата на кабинета виси записка: " Достъп и лекуване единствено за лица, които са имунизирани против Ковид, преболедували или тестван...

Въпреки че от месеци са налични няколко създадени в Русия ваксини, управляващите се борят да имунизират скептично настроеното към имунизациите население.

Независими изследвания демонстрират, че повече от половината руснаци не имат намерение да се имунизират.

Рязкото увеличение на броя на инфектираните не е довело до действителни пандемични ограничавания за преодоляване на разпространяването, макар че в няколко района още веднъж са въведени QR кодове за достъп до публични места.

Столицата Москва към този момент се въздържа от връщане на рестриктивните мерки, само че в понеделник разгласи, че ще открие две дузини места в града, където жителите ще могат да получат безвъзмездни експресни проби.

Длъжностни лица обявиха, че спомагателните обекти ще разрешат на управляващите " изцяло да избегнат въвеждането на строги ограничавания " и " да не навредят на стопанската система на града ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР