Кремъл обяви, че парламентарните избори в Русия през уикенда са

...
Кремъл обяви, че парламентарните избори в Русия през уикенда са
Коментари Харесай

Парламентарните избори в Русия били открити и честни, убеждава Кремъл

Кремъл разгласи, че парламентарните избори в Русия през уикенда са били открити, конкурентни и почтени, откакто опозицията жигосах вота като подправен , осведоми " Франс прес ".

" Конкурентността, откритостта и честността на изборите бяха и са най-важното нещо за президента ", разяснява представителят на Владимир Путин Дмитрий Песков пред кореспонденти.
 Номинална народна власт - по какъв начин западните медии видяха гласуването в Русия
Номинална народна власт - по какъв начин западните медии видяха гласуването в Русия

New York Times отбелязва, че доста руснаци не престават да поддържат Путин

Песков призна, че Комунистическата партия, за която доста руснаци гласоподаваха, с цел да изразят недоволството си от управляващите, усъвършенства резултатите си на изборите, като го назова знак за конкурентоспособността на изборната система на страната.

Но добави: " В същото време виждаме, че " Единна Русия " е основното желание на гласоподавателите. "

" Партията беше изправена пред задачата да удостовери още веднъж своето лидерство; тази задача сигурно беше изпълнена ", добави Песков.

С 95% от гласовете, преброени до 13 часа през днешния ден, " Единна Русия " е отпред с 49,6% от гласовете, следвана от Комунистическата партия с 19,2%.
 Кой печели изборите в Русия... Партията на Путин Обновена
Кой печели изборите в Русия... Партията на Путин

Това демонстрират резултатите от ЦИК

Делът на ръководещата партия от гласовете беше понижен от 54,2% на последните парламентарни избори през 2016 година, до момента в който комунистите записаха поддръжката за тях да нараства от 13,3 %, получени тогава.

Сподвижници на хвърления в пандиза критик на Кремъл Алексей Навални настояха, че изборите са били фалшифицирани в голям мащаб, като подчертаваха изключително върху многократните забавяния с оповестението на резултатите от електронното гласоподаване в другарска към опозицията Москва.

Песков съобщи, че не можел да разяснява електронното гласоподаване и отнесе всички въпроси към Централната изборна комисия.
 Сигнали за всеобщи нарушавания на изборите в Русия
Сигнали за всеобщи нарушавания на изборите в Русия

ЦИК заяви за 3 кибер офанзиви
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР