Кремъл няма мотивация да се променя, пише руският вестник Новая

...
Кремъл няма мотивация да се променя, пише руският вестник Новая
Коментари Харесай

Има ли Кремъл мотивация да се промени?

Кремъл няма мотивация да се трансформира, написа съветският вестник „ Новая газета “ в материал, показан без редакторска интервенция.
Останкинската окръжна прокуратура в Москва призна, че е имало нарушавания в дейностите на полицията по време на шествието в поддръжка на Иван Голунов на 12 юни. По-специално, загрижеността на прокурорите е предизвикала безпричинно грубо задържане на малолетно лице. Законосъобразността на дейностите на силите за сигурност против протестиращите сега се ревизират в следствената комисия.
Почти по едно и също време съдът в Екатеринбург за първи път оправдава един от бранителите на публичния парк Дмитрий Молодцов, упрекнат в нарушение на разпоредбите на събиране на хора (чл. 20.2, част 5 от Административния кодекс). Видеоклипът служи като доказателство за невинността на Молодцов, от който е ясно: той е минавал около митинга, спрял да гледа, отишъл при протестиращите, след което бил арестуван.
Хуманизмът на прокуратурата и на съда, който, обратно на всички упования, стигна до отбраната на правата на жителите, предизвика диалози за ново " топене ". Думите за което - частично на смешка, и частично съществено - се появяват в обществените мрежи всякога, когато управляващите вършат нещо, което не е напълно човекоядно.
Ако погледнете, „ размразяването “ е една от най-тъмните концепции на съветската политическа история.
След гибелта на кървавия тиранин, който управлявал десетилетия, страната беше толкоз изтощена, че управляващите трябваше да дадат късмет на хората да си поемат мирис. Но размразяването в никакъв случай не рискува да стане същински извор и за краткосрочното стопляне на политическата атмосфера пристигнаха нови студове. Климатът остана арктически, тъй като руското държавно управление доникъде на 80-те години нямаше съществени аргументи за смяна, добавя организация Фокус.
И през днешния ден в дежурната смешка, да вземем за пример, след законодателното позволение на жителите да събират мъртва дървесина, е имало топене, има малко повече смисъл, в сравнение с може да наподобява на пръв взор. На хората е ясно, че даже потребните ограничения на управляващите (които, несъмнено, не са за отсечени дървета), се изправят против „ цялата система ”. Така че козметичните ограничения като частична декриминализация на член 282 от Наказателния кодекс не способстват за действителни промени.
“Случаят Голунов ” сподели, че управляващите се интересуват от избран разговор с обществото. Но единствено в обособени случаи, които не трансформират цялата картина.
И никога не се слага под въпрос аксиомата, че страната се движи по единствения верен курс под управлението на незаменими експерти. Досега промяната в законодателството за битка с опиатите, която разрешава без никакви усложнения, да се подмятат „ доказателства “, беше сведена до уволнението на няколко полицейски генерали. В същото време, „ Новая газета “ и изданието „ Проект “, които възвърнаха хронологията на освобождението на Голунов, потвърждават много безапелационно: генералите бяха осъдени не толкоз поради произвол, що се касае за заблуждаване на политическото управление на страната по отношение на доказателствата по делото на журналиста.
Тезата, че пропастта сред управляващите и действителността нараства, се удостоверява от метода, по който стартира предизборната акция. Политическите технолози в Кремъл я организират по обичайни способи: като че ли поддръжката на отвесната власт е на равнището от 2007 година и в страната няма особени стопански проблеми. Гигантската бездна, цялостен каньон, може да бъде открит в последната публикация на Дмитрий Медведев за актуализирането на „ Единна Русия “, където има фешън думи от неговото президентство, като хаштаг, само че няма и дума за действителните проблеми на партийната система.
Както в руските времена, Кремъл през 2019 година към този момент няма мотивацията да се промени и развие страната. Ново искане за смяна в този момент може да бъде дефинирано единствено от самите жители. И това към този момент няма да бъде топене.
Вижте историята на невижданото сливане на съветските публицисти в отбрана на техния сътрудник в публикацията ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР