Кремъл не разполага с никаква информация за болестта на чеченския

...
Кремъл не разполага с никаква информация за болестта на чеченския
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров бере душа в кома? В Кремъл „не разполагат с информация“


Кремъл не разполага с никаква информация за заболяването на чеченския водач Рамзан Кадиров, сподели прессекретарят на Путин – Дмитрий Песков.

„ Администрацията на президента надали може да дава информации за здравословно положение “, изясни засукано Песков на конференция през днешния ден.

Покрай това „ устата на Путин “ разяснява и появило се известие, че през вчерашния ден Кадиров е летял до Москва, с цел да се срещне с съветския президент. „ Никакви такива срещи не е имало “, съобщи Песков.

Преди 3 дни украинското издание Obozrevatel цитира представителя на военното разузнаване на Киев Андрей Юсов, че Кадиров е в тежко положение на заболяването си. Източници на изданието от чеченската диаспора даже настояват, че Рамзан Кадиров е в кома.

Вчера в телеграм-канала на чеченския самовластник се появи видео, на което той безмълвно и самичък се разхожда в някакъв парк. Кадиров не споделя нищо, само че под клипа има надпис: „ Горещо поучавам всички, които не могат да отличат истината от лъжата в интернет, да се разходят на чист въздух и да си приведат мислите в порядък. Аллах акбар. “ Да бъдат открити датата и мястото на видеото обаче е невероятно.

Първото известие за гибелта на лидера на „ тик-ток войската Ахмат “ се появи нощес. Написа го чеченският правозащитник Абубакар Янгулбаев – наследник на неотдавна вкараната в пандиза активистка Зарема Мусаева.

В същото време близкият до съветските силови структури телеграм-канал ВЧК-ОГПУ заяви, че в Централната клинична болница (главната болница на кремълския хайлайф, б.р.) през вчерашния ден през целия ден са влизали и излизали коли с чеченски номера. По-късно каналът заяви и че персоналният аероплан на Кадиров е изхвърчал от Москва за Грозни.

Тази заран за драмите около Рамзан Кадиров писа и някогашният основен редактор на неразрешената радиостанция „ Ехото на Москва “ Алексей Венедиктов. Според него чеченският водач има „ типична тежка бъбречна непълнота “. Затова му е нужна честа хемодиализа. Което, очевидно се случва в Централната клинична болница “.

В същото време чеченската „ росгвардия “ продължава да не взема интензивно присъединяване в бойни дейности, а бойците на Кадиров са употребявани от съветското командване като „ заград-отряди “ – т.е. крият се зад линията на фронта и разстрелват опитващите се да отстъпват съветски бойци.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР