Кремъл най-накрая реши да проговори за шпионския скандал, в който

...
Кремъл най-накрая реши да проговори за шпионския скандал, в който
Коментари Харесай

Русия проговори за шпионския скандал - предупреди България да внимава

Кремъл най-сетне реши да проговори за шпионския скандал, в който бе забъркан ръководителят на " Русофили " и някогашен издател на в. " Дума " Николай Малинов. Той бе упрекнат в шпионаж, а Москва се оказа много притестена от това, стана ясно от изявление на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова.
Русия е разтревожена. " Русофили " е организация, ориентирана само към развиването на двустранните връзки и укрепването на другарските връзки сред народите на Русия и България, сподели Захарова, представена от ТАСС.
" Разчитаме, че държавното управление на България ще се въздържа от стъпки, които биха могли да слагат под въпрос сегашната позитивна динамичност в двустранните връзки и ще бъде продължена взаимната работа по реализация на достигнатите напоследък договорености, включително и в филантропичната, културната сфера, за опазване на сплотяващото историческо завещание ", добави тя.
Припомняме, че ръководителят на " Русофили " и някогашен издател на в. " Дума " Николай Малинов е упрекнат в шпионаж в интерес на Руския институт за стратегически проучвания, управителен от някогашния военачалник Леонид Решитников до началото на 2017 година, както и съветската организация " Общество Двуглав орел ", която Решетников управлява в този момент. На Решетников, чието име нашумя поради срещата му с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Русия и диалога за кандидатурата за президент Румен Радев, е неразрешено да влиза на българска територия за 10 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР