Кремъл е подготвял атентат срещу италианския министър на отбраната Гуидо

...
Кремъл е подготвял атентат срещу италианския министър на отбраната Гуидо
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев поръчал италианския военен министър

" Кремъл е подготвял атентат против италианския министър на защитата Гуидо Крозето ", това написа вестник " Украинская истина ", който се базира на изданието от Рим " Фолио ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9834
Според медийната информация зад поръчката е стоял някогашният министър председател на Русия. Настоящият заместник-председател на Съвета за национална сигурност в Москва е бил сърдит от изявление на ръководителя на силовото ведомство на страната-членка на Европейския съюз и НАТО. " Не би трябвало да допуснем съветските танкове да влязат в Киев, " съобщи той малко след началото на нашествието на Москва против Украйна.



Гуидо Крозето

" Медведев за ликвидирането на Крозето е дал 15 милиона щатски $ на частната  съветска военна компания " Вагнер ". Покушението е трябвало да бъде осъществено от сътрудници на " Вагнер ", основани в Сърбия или Естония. Въпросният проект е бил координиран с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ", прибавиха изданията.

Новината за подготвяното нападение против италианския министър на защитата излезе броени дни откакто държавното управление в Рим упрекна " Вагнер ", че изпраща незаконни мигранти към апенинската страна.

В отговор притежателят на компанията Евгений Пригожин насочи нецензурни изрази по адрес на управляващите в Италия.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР