Кремъл дава негативна оценка за намерението на ЕС да наложи

...
Кремъл дава негативна оценка за намерението на ЕС да наложи
Коментари Харесай

Кремъл с негативна оценка за намерението на ЕС да наложи санкции във връзка със случая Скрипал

Кремъл дава отрицателна оценка за желанието на Европейски Съюз да наложи наказания, по-специално във връзка със "случая Скрипал ". Това съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, запитан по какъв начин реагират на това решение съветските управляващи, съобщи ТАСС.

В отговор на журналистически въпрос за желанието на Европейски Съюз да глоби неколцина души, в това число двамата руснаци, упрекнати за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал във Англия - Александър Петров и Руслан Боширов, представителят на Кремъл посочи, че "те са обвинени без учредения, до момента не са прозвучали никакви доказателства ".

"Всички сме осведомени с комплекта фамозни към този момент фотоси на тези двама жители във Англия. Но в същото време има доста фотоси на съветски жители във Англия и те не съставляват директно доказателство. Не знаем да има по-съществени и по-конкретни доказателства, по тази причина имаме отрицателно отношение към сходни решения ", изясни Песков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР