Кремъл би могъл временно да отложи обявяването на анексирането на

...
Кремъл би могъл временно да отложи обявяването на анексирането на
Коментари Харесай

ISW: На 30 септември Путин обявява анексията на окупираните територии

Кремъл би могъл краткотрайно да отсрочи оповестяването на анексирането на окупираната от Русия украинска територия, с цел да приготви по-добре съветското осведомително пространство и административна организация, макар че 30 септември остава най-вероятната дата за някакво оповестяване на анексирането.

Това предвижда Институтът за проучване на войната (ISW).

Руските управляващи не престават да изпращат новомобилизирани и незадоволително подготвени новобранци за директно укрепване на мощно деградиралите останки от разнообразни елементи, в това число военни формирования, които преди този момент са били считани за основните стандартни бойни сили на Русия.
 Рязък скок на съветски мигранти в Европейски Съюз след оповестената готовност
Рязък скок на съветски мигранти в Европейски Съюз след оповестената готовност

Редица страни към този момент оповестиха, че няма да позволяват дезертьори

На 28 септември украинските сили евентуално продължиха да реализират обилни триумфи в региона на Лиман, настъпвайки от север по дъгата Зелена Долина-Колодиази и от югоизток към Ямпил.

Украинските военни представители значително резервираха оперативно безмълвие във връзка с съответните украински дейности в Херсонска област на 28 септември, само че обявиха, че украинските войски не престават позиционните сражения на неуточнени места, с цел да укрепят и подсилят позициите си по южната ос.

Руските сили продължиха несполучливите наземни офанзиви в Донецка област.
 Окупационните управляващи на Херсонска и Луганска области желаеха от Путин да ги анексира
Окупационните управляващи на Херсонска и Луганска области желаеха от Путин да ги анексира

Западът дефинира гласуването като " наложително "

Служителите на съветската войска, отговарящи за набирането на военнослужещи, намерено опонират на обществено оповестените от Кремъл насоки за готовност за осъществяване на квотните условия, макар че кремълската агитация се пробва да промени публичното мнение за частичната готовност .

Руските управляващи стартират да лимитират придвижването на съветски жители в граничните региони на Русия, с цел да се оправят със стотиците хиляди съветски мъже, които се пробват да избягат от страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР