Кредиторите на южнокорейски строител, чиито дългови проблеми предизвикаха страх от

...
Кредиторите на южнокорейски строител, чиито дългови проблеми предизвикаха страх от
Коментари Харесай

Сътресенията в южнокорейския строител възраждат страха от риска след кредитната криза на Legoland

Кредиторите на южнокорейски строител, чиито дългови проблеми провокираха боязън от финансов риск в бранша на недвижимите парцели, ще стартират развой на преструктуриране, до момента в който четвъртата по величина стопанска система в Азия се бори с високи лихвени проценти и спад на пазара на парцели.

Taeyoung Engineering & Construction, междинен строителен бизнесмен с финансови усложнения, подаде молба за преструктуриране на дълга предишния месец с държавната Корейска банка за развиване, най-големият му заемодател. Крайният период за предлагането за преструктуриране е 11 април.

Стресът на строителя напомня ликвидна рецесия през 2022 година, провокирана от неизпълнението на отговорностите на бизнесмена на тематичен парк Legoland, който тласна някои корпоративни разноски по заеми до най-високото равнище за повече от един десетилетие.

Корейските управляващи дадоха обещание предходната седмица да засилят поддръжката за кредитния пазар посредством разширение, в случай че е належащо, на скица за стабилизиране на пазара на стойност 66 м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР