Кредити при облекчени условия по издаване на банкови гаранции, акредитиви

...
Кредити при облекчени условия по издаване на банкови гаранции, акредитиви
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк и ЕИФ със споразумение за 100 млн. евро по нов инструмент за сделки с търговско финансиране за дребния бизнес

Кредити при облекчени условия по издаване на банкови гаранции, акредитиви и при-експортни оборотни предели ще могат да усвояват българските дребни, междинни и междинни предприятия от УниКредит Булбанк. За интервал от три години, банката ще дава на бизнеса за покупко-продажби с комерсиално финансиране, предел от 100 млн. евро, с максимален дял от трите банки медиатори по Documentary Finance Facility, според подписаното гаранционно съглашение с Европейския капиталов фонд (ЕИФ) през днешния ден.

Под документа подписите си сложиха Лиляна Павлова, вицепрезидент на Европейска инвестиционна банка и Винсент ван Стеенсел, отговарящ за инструментите със споделен риск в Европейска инвестиционна банка, Септимиу Постелнику, основен действен шеф на УниКредит Булбанк и Ралука Попеску, шеф Корпоративно, капиталово и частно банкиране на УниКредит Булбанк.

„ УниКредит Булбанк се утвърди като пионер при даване на артикули и услуги, свързани с европейски стратегии и принадлежности за финансиране. Като част от паневропейската група, ние разполагаме с безспорна експертиза да подкрепим растежа на бизнеса на нашите клиенти и да бъдем техен благонадежден сътрудник “, сподели Септимиу Постелнику.

Ралука Попеску изясни, че с помощта на подписаното съглашение УниКредит Булбанк ще може да предложи на клиентите си преференциални условия във връзка с условията за поръчителство по издаване на условни предели за банкови гаранции, акредитиви и оборотно финансиране. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР