Креативният халф на ЦСКА, Греъм Кери, сподели задоволството си от

...
Креативният халф на ЦСКА, Греъм Кери, сподели задоволството си от
Коментари Харесай

Кери: Играхме със страхотен интензитет

Креативният халф на ЦСКА, Греъм Кери, показа задоволството си от страхотния съумях на отбора си с 4:2 против Осиек в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той съжали за позволения гол, само че е убеден, че в случай че се покаже същото равнище във втория мач, то "червените " няма да имат проблем с продължаването си напред.

„ Изиграхме ужасно първо полувреме. Бяхме доста търпеливи. Имахме чувството, че ще вкараме гол във всяка офанзива. Можеше обаче да избегнем попаденията във вратата ни. Имаме още доста работа да свършим “, стартира Кери.

„ Вярвахме в себе си. Показахме доста изобретателни хрумвания. Знаехме, че не вкарваме задоволително и се радваме, че променихме нещата в този момент. Младенов желае да работи по-здраво във всеки мач. Спринтираме и тичаме повече. Имахме повече свежи хрумвания. Когато смениш треньор, постоянно идват нови хрумвания. Днеска бяхме по-интензивни “.

„ 4:1 щеше да е доста добър резултат. Сега обаче би трябвало да играем по същия метод и в Хърватия, с цел да сме сигурни в продължаването си напред “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР