Крайнодесният американски уебсайт "Брайтбарт" разпространи видео, в което се вижда

...
Крайнодесният американски уебсайт "Брайтбарт" разпространи видео, в което се вижда
Коментари Харесай

Видео показва как началниците на Гугъл изразяват огорчение от избирането на Тръмп за президент

Крайнодесният американски уеб страница "Брайтбарт " популяризира видео, в което се вижда по какъв начин няколко от ръководителите и чиновниците на "Гугъл " показват горчиви съжаления поради избирането на Доналд Тръмп за президент през 2016 година, съобщи Франс прес.

В продължаващото повече от час видео се вижда по какъв начин на огромен екран зад подиум е изписана абревиатурата "TGIF " (Thank God It's Friday /Благодаря ти, Боже, че е петък/), с която се отбелязват ежеседмичните срещи сред управлението и чиновниците на "Гугъл ". На екрана написа и "ноември 2016 година ", когато Тръмп бе определен за президент.

Сергей Брин, съосновател на "Гугъл " и сегашен президент на компанията майка "Алфабет ", споделя на микрофона "знам, че може би това не е най-щастливият (петък), който сме имали ". "Много хора тук са много ядосани и тъжни поради изборите ", продължава той с тъмно изражение и прибавя, че изходът от вота "противоречи на доста от полезностите " на "Гугъл ".

В това видео, което е било предопределено за вътрешно прилагане, Брин и други началници, само че също по този начин и чиновници, показват надълбоко отчаяние, в това число финансовата директорка Рут Порат, която едвам не се разплаква.

Това видео бе оповестено в миг, когато президентът Тръмп и републикански конгресмени упрекват "Гугъл ", "Фейсбук " и "Туитър ", че заглушават консервативните гласове в платформите си и дават предимство на мненията на прогресистите.

Тръмп даже упрекна компанията, че подправя резултатите в търсачката си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР