Крайнодесните европейски партии се събират днес във Флоренция на среща,

...
Крайнодесните европейски партии се събират днес във Флоренция на среща,
Коментари Харесай

Крайнодесните европейски партии се събират в Италия

Крайнодесните европейски партии се събират през днешния ден във Флоренция на среща, проведена от европейската група Идентичност и Демокрация. Домакин на събитието е водачът на Северната Лига и Министър на инфраструктурата на Италия Матео Салвини.

Салвини събира европейската последна десница от Льо Пен до Вилдерс, само че и нови лица. Андре Вентура, водач на португалската крайнодясна партия Chega, ще изпрати видео обръщение. чакат се делегациите на проруската „ Конфедерация “ от Полша, Георги Симион от Румъния и водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Анализаторите предсказват мъчно съставяне на държавно управление и продължителни договаряния

Лидерът на Националното съдружие, Марин Льо Пен, ще изпрати видео обръщение. Тино Хрупала ще излезе на сцената. Той е един от двамата водачи на немската партия „ Алтернатива за Германия “. Партия, която беше избрана от италианския външен министър Антонио Таяни като „ нацистка просвета “.

Победителят в холандските избори - водачът на Партия на свободата Герт Вилдерс беше удостоверил, само че в последния миг анулира присъединяване си поради задължения в проучвателната фаза за сформиране на новото държавно управление.

Вилдерс има комплицирани връзки с Италия - той неведнъж е изтъквал „ италофобските “ си позиции. Според Матео Салвини

„ Вилдерс законно пази холандския народен интерес, по този начин както Орбан пази унгарския, поляците – полския, аз – италианския “, разяснява Матео Саливни.

Сблъсъците сред крайнодесни и полицията бяха предизвикани от нападението с нож в ирландската столица

Той сподели по-рано тази седмица, че Северната лига, има за цел " да събере и трите групи на европейския десен център – поляристи, консерватори и идентитаристи – на идващите избори и да построи Европа без присъединяване на социалисти ".

Трите съществени тематики, към които са обединени през днешния ден крайнодесните в Европа са околна среда и работни места, тероризъм и независимост - икономическа, независимост на словото и свободното напредване.

Според Матео Славини Европа би трябвало да премисли идеологията на зелената договорка и по-конкретно наложителното налагане на електрическите автомобили в Европа - решение, което е в интерес на ползите на Китай.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР