Крайно време е разговорът на политиците през медиите да спре,

...
Крайно време е разговорът на политиците през медиите да спре,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Няма нужда от избори. Политиците да спрат с етикетите и разговора през медиите

Крайно време е диалогът на политиците през медиите да спре, както и използването на прилагателни, разяснява през днешния ден във Варна евродепутатът от групата на Европейската национална партия (Християндемократи)/ДСБ Радан Кънев. Той изрази дълбока угриженост, че един насърчителен преговорен развой се е " счупил по тежък и - най-малко сега изглеждащ по този начин - обезсърчителен метод ". Кънев акцентира, че обществото ни няма потребност да върви още веднъж на избори и политиците би трябвало да употребяват всяка опция, с цел да се реализира някакво рационално единодушие.

Вътрешните проблеми ще ни отдалечат от разговора с Европа, добави евродепутатът. Той посочи, че е изцяло наясно по какъв начин протичат първите седмици и месеци след провеждането на евроизбори. Това е време на свръхинтензивен, под напрежение, доста изострен разговор както за назначенията за новия мандат в европейските институции, по този начин и за извеждането на целите им. България може да " проспи " този интервал, тъй като има риск да се занимаваме с вътрешните си проблеми, вместо да пазиме националния си интерес, акцентира Кънев. И добави, че в седмиците след 9 юни би трябвало да се положат изключителни старания, с цел да обезпечи страната ни поддръжката си за разнообразни решения по конструиране на новата власт в Европа против отбрана на своите цели. 

За подценяването на евроизборите от страна на мнозина българи Кънев уточни, че когато някой не може да изясни работата си на жителите, не са му отговорни те. Според него за жалост това е годно както за евродепутатите, по този начин и за министрите, и за повече хора в българската политика. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР