Крайно време е министър-председателят Бойко Борисов да поеме лично отговорност

...
Крайно време е министър-председателят Бойко Борисов да поеме лично отговорност
Коментари Харесай

ДБГ: Борисов да не сменя пешки, а да поеме лично отговорност за 10-те години безпътица


Крайно време е министър-председателят Бойко Борисов да поеме персонално отговорност за десетте години на своето ръководство, с което подсигурява на страната обърканост. Това се показва в позиция на изпълнителния съвет на ДБГ.

„ Министрите на превоза, районното развиване и вътрешните работи са нищо повече от „ пешки за жертване “. Те извършиха най-важната си задача - да прикрият с оставките си основният провинен за безпътицата. Този политически ход цели само намаляване на напрежението и спасението на премиера “, споделят още от партията.

Позицията продължава със следното:

Борисов постоянно намира опрощение за грешките си, в случай че не е Станишев или Орешарски, е някой министър или малък служител, както във всички кавги до в този момент. Крайно  време е министър председателят да излезе пред обществото и да каже усеща ли виновност за ковчезите край Своге, за невиждания срив на Търговския указател, за десетките случаи на корупция в личната му партия, поради която хора умират непрекъснато – на пътя, в лечебните заведения, даже в постройката на Парламента.

Категорично заявяваме, че назначението на нови пешки, които ще слугуват още веднъж на няКОЙ, а не на българските жители, е безсмислено. Всеки ден, с който се удължава живота на ГЕРБаджийския модел за присвояване на парите на най-бедните данъкоплатци в Европа, е мъка. Агония, поддържана от Обединените патриоти, които Борисов дори не смята за живи, с цел да съветва с тях ремонта на кабинета.

Единственото, което може да подмени сегашния корупционен модел на ръководство с либерален е огромно обединяване на демократичната общественост. Както направихме още напролет, призоваваме Борисов да се оттърси от страха си от служебно държавно управление на Президента Радев и да подаде единствената нужна оставка - своята.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР