Крайно време е комунистическият цинизъм, който прояви Валери Жаблянов, да

...
Крайно време е комунистическият цинизъм, който прояви Валери Жаблянов, да
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Крайно време е комунистическият цинизъм, който прояви Жаблянов, да слезе от трибуната на НС



Крайно време е комунистическият цинизъм, който прояви Валери Жаблянов, да слезе от трибуната на Народно събрание. Недопустимо е, съгласно всички етични правила, това което той направи. Г-н Жаблянов се опита да осуети минутката мълчания в памет на жертвите на комунистическия режим. Това сподели депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в предаването "Лице в лице " по БТВ.

Повод за думите му стана позицията, изразена от зам.-председателя на Народно събрание, че Военният съд е бил належащо военновременно правораздаване. Според ГЕРБ това е опит за оневиняване на Военния съд, който е пречупил хиляди ориси.

„ Този човек в своето държание на три пъти направи неприемливи неща против паметта на българския народ. Това е като във футбола при три неточности се дава червен картон. Има правила и българите сме длъжни да ги съблюдаваме “, акцентира той.

„ Този режим е избил под командването на Комунистическата партия, близо два стадиона българи без никакви учредения “, добави Гърневски. Той призна, че в Българска социалистическа партия има и съзнателни хора, които мислят по-различно. Въпреки това, по думите му, Българска комунистическа партия е трябвало да бъде лострирана след 1989 година, тъй като не се е покаяла. „ Това продължава да тежи на бъдещето на България “.

Той съпостави подаването на оставката от страна на ръководителя на Народно събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила и отводът на Валери Жаблянов. Според Гърневски това е било един огромен държавнически жест на прага на европредседателството ни. Той дефинира това като жертва и попита по кое време и Жаблянов ще направи същото. Той бе безапелационен, че когато е на трибуната на Народно събрание ще би трябвало да се преценява с политиката и волята на хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР