Крайно време е да се спрат спекулациите и версиите за

...
Крайно време е да се спрат спекулациите и версиите за
Коментари Харесай

Последни разкрития! Ясна е причината за разстрела на хазартния бос и красивата Симона в Слънчев бряг!

Крайно време е да се спрат спекулациите и версиите за показния разстрел в Слънчев бряг. Това съобщи пред Би Ти Ви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. “Категорично открито по делото е, че мотив за действието е необузданата ревнивост, изпитвана от дееца”, добави той и съобщи, че арестуваният за разстрела на хазартния необут Коста Николов – Миджурина – Михаил Станчев, е направил признания.

Според прокурора Станчев е имал интимна връзка с момичето, което също пострада при стрелбата – 22-годишната щерка на полицейски началник – Симона Тодорова. Връзката им е била от май, само че към Симона изпитвал благосклонност и работодателят й – убитият 55-годишен Коста Николов. Бизнесменът се държал с момичето очебийно благо, правел й дарове, ухажвал я, което по никакъв начин не се харесвало на Михаил.

След като убива на място предприемача и ранява в главата Симона, Михаил се пробва да избяга от страната.

“Около 14,30 ч. е арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово при опит да напусне страната. В колата му е открит револверът, с който е осъществено закононарушението, както и два пълнителя. Единият от проектилите, открити в черепната празнина на потърпевшия подхожда на оръжието, което е било владеене на обвиняемия”, съобщи още прокурор Георги Чинев.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР