Крайно време е да се признае ролята на Йосиф Сталин

...
Крайно време е да се признае ролята на Йосиф Сталин
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Време е да се признае ролята на Йосиф Сталин за победата над хитлеризма

Крайно време е да се признае ролята на Йосиф Сталин като общественик и главнокомандващ в успеха над Хитлеристка Германия, сподели водачът на Атака Волен Сидеров, оповестиха от партийната централа.

Тази заран управлението на Атака уважи годишнината от нападението на Третия райх против Съветския съюз, станало в четири часа на 22 юни 1941 година Точно в четири часа сутринта Сидеров и негови сътрудници сервираха цветя и венци пред Паметника на Съветската войска в София. "Когато приказваме за тази дата, би трябвало да кажем наложително, че от самото начало тази военна експанзия на Адолф Хитлер беше готова, финансирана и насочвана от Запада ", уточни Сидеров. Лидерът на Атака добави, че най-големият спонсор на Третия райх е бил англосаксонският Запад. „ Англия, Франция и Съединени американски щати вършиха всичко допустимо Германия да се милитаризира. Английски и немски компании участваха в немски химически и военни концерни, без които милитаризирането на Германия бе невъзможно”, разясни той.

По думите на Сидеров Западът си е затварял очите за всички нарушавания на интернационалните контракти, които правеше Хитлер. "През 1938 година същият Запад подари на Фюрера две суверенни страни - Чехословакия и Австрия. "Дори когато сякаш стартира война с него, същият Запад не водеше същински военни дейности против Германия. Всичко това беше за да се насочи Хитлеристка Германия към Русия и тя да бъде унищожена, единствено че Русия устоя”, акцентира той. “Русия отбрани освен Отечеството си, само че избави и Европа от тъмните сили на хитлеризма ", заключи той. "Вечна памет на всички бойци и офицери, починали за свободата на Русия и Европа ", заключи Сидеров.

Към водача на Атака Волен Сидеров и народните представители от партията се причислиха представители на публични организации, Съюзът на ветераните в България и шефът на Руския културно-информационен център у нас.

Директорът на Руския културно-информационен център у нас Павел Журавльов благодари за отбелязването на тази дата. „ Радваме се, че в България има хора, които към момента помнят тези страници на историята”, сподели той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР