Крайно време е да издигаме паметници, които обединяват, а не

...
Крайно време е да издигаме паметници, които обединяват, а не
Коментари Харесай

Митев: Крайно време е да издигаме паметници, които обединяват, а не които разделят

Крайно време е да издигаме монументи, които сплотяват, а не които разделят, по този начин разяснява депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев демонтирането на ПСА. Улиците в София би трябвало да носят имената на българи, а не на съветски генерали, добави той в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Бих нарекъл бюджета „ бюджет на младите “, тъй като се вършат доста вложения в младежите, сподели той.

Нормално е да има митинги, когато се образуват финансите на страната, уточни Митев. Надявам се огромна част от настояванията на протестиращите да бъдат задоволени, само че не съм сигурен, че ще може, защото политиката е съгласно опциите, добави депутатът. Ние вършим всичко, което е допустимо с ресурсите, с които разполагаме, поясни Митев.

Редно е да се влага в културата, част от проблемите в бранша е неефективното консумиране на средства, сподели депутатът. По негови думи ръководещите се пробват да създадат механизъм, съгласно който в действителност работещите читалища да получават средства.

Политикът изрази вяра, че България ще влезе в еврозоната от 2025 година, само че би трябвало да има сериозна осведомителна акция за обществото.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР