Крайно възмутена от ескалиралите протести в София е бившата съпруга

...
Крайно възмутена от ескалиралите протести в София е бившата съпруга
Коментари Харесай

Бившата жена на Борисов за протестиращите: Вандали, не знаят какво искат

Крайно възмутена от ескалиралите митинги в София е някогашната брачна половинка на премиера Бойко Борисов и майка на неговата единствена щерка Венета. Д-р Стела Костова, която е американски жител и живее надалеч от родината повече от 20 години, не стопира да се осведоми за протичащото се у нас, а гледките с изкъртени павета, пребити служители на реда и нападателни протестъри я подтикнаха да изкаже мнението си обществено в обществената мрежа фейсбук, въпреки обичайно тя да се въздържа от каквито и да било политически разбори, написа varna24.bg.

" Престъпно държание и вандализъм, нахлуване на чиновниците на полицията, противен език и какво ли не още се счита от " протестиращите за НЕ съдебна експертиза ЗНАЕ ТОЧНО КАКВО “ за причина за горделивост. Искат цивилизовано общество, а даже туземците не са имали такова държание. Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона. За сведение, във всяка естествена страна законът разрешава при нахлуване на служител на реда нападателят да бъде незабавно задържан и съден, в Щатите служителите на реда могат да употребяват оръжие, в случай че животът им е заплашен по време на осъществяване на служебния им дълг “, написа доктор Костова във връзка безобразията на метежниците.

Както " Ретро “ първо разкри, въпреки съумялата лекарка и министър-председателят от дълго време да са разведени, тя продължава да го поддържа, макар че се е устроила в Америка и рядко се прибира на родна земя. Двамата даже са другари във фейсбук, а Стела стои компактно зад тила на Борисов и неговите решения.

Припомняме, че първата жена на премиера живее в щата Калифорния и работи в влиятелна клиника като доктор по вътрешни заболявания. Д-р Костова не крие, че изпитва носталгия по България и най-много тъжи за щерка си Венета и двете си внучета Бойко и Иван, които рядко има шанса да вижда онлайн, само че в интернет пространството не стопира да назовава " моите съкровища “. У нас е и нейната сестра Петя, с която са извънредно близки. Тя също е известна лекарка, доцент в УСБАЛ по онкология в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР