Крайно съм възмутен и не мога да повярвам в каква

...
Крайно съм възмутен и не мога да повярвам в каква
Коментари Харесай

Спешна помощ отказа да помогне на малко детенце, бащата бесен

Крайно съм засегнат и не мога да допускам в каква страна живеем - Спешна помощ да откажат да дойдат за дете на 2 годинки и 6 месеца. Това написа в писмо до Plovdiv24.bg бащата на детето, който е от Пловдив.

Ето какво се споделя в писмото:

Вчера, 19.02.2018 година, в 18:37 ч. ми се на ложи да извикам Спешна помощ за дребната, която имаше висока температура, кашлица и се задушаваше.

Нямах с какво да я закарам към лечебното заведение и по тази причина ми се на ложи да извикам кола за спешна помощ. От телефон 122 одобриха сигнала ми в 18:37 ч. и споделиха, че ще дойде екип. Но в 18:43 ч. ми звъни частен номер и ми споделиха, че са от Спешна помощ и че отхвърлят да пристигна екип до адреса и да си на измервам метод да си закарам детето самичък. И всичко това се случва пред очевидци, а в това време кола за спешна помощ е била на 100 метра от нас.

Много съм засегнат, тъй като не за първи път се случва това! Моля за вашето подпомагане! Възнамерявам да си диря и правата, само че без вас и вашата поддръжка няма да съумея. Пропуснах да ви кажа, че от Спешна помощ ми споделиха, че те били единствено за огромни хора, а не за деца! "...

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР