Крайно разочарованият наставник на Верея Иван Вутов за пореден път

...
Крайно разочарованият наставник на Верея Иван Вутов за пореден път
Коментари Харесай

Иван Вутов: Ситуацията на Верея е толкова тъжна, че стига до смях

Крайно разочарованият ментор на Верея Иван Вутов за следващ път беше тотално скептичен в коментара си за представянето на своя отбор след следващата загуба – 0:2 от Витоша Бистрица в 31-ия кръг на Първа лига. Опитният ментор съобщи, че няма никаква светлина в тунела, а единствените си похвали насочи към вратаря Кристиян Кацарев.

„ Ситуацията е тъжна, че чак стига до смях. Един тим, с който няма защо да приказваш – нито механически, нито физически. Няма най-малко двама футболисти, които да могат да се схванат и да си подадат два пъти. Витоша тотално доминираше, имаше 30-40 удара към нашата врата, множеството от които неточни. Трудно ми е да приказвам за футбол. След всички тези години във футбола да стигна до такава позиция, напряко не ми се мисли. Светлина в тунела? Светлината от дълго време е изчезнала, не я намираме на никое място. Доиграваме шампионата без да се чака да можем да отправим каквото и да е предизвикателство към останалите отбори ”, съобщи 75-годишният Вутов.

„ Кристиян Кацарев е светлият лъч в нашия тим. Добър вратар. Това е, за което можем да се хванем – че ще изгрее един вратар, който да откри място в елитните тимове. Ситуацията е такава, че той е под непрекъснат стрес. Всичките наши неточности рефлектират върху него. ”

„ Ако ме поканят за съветник по отношение на детско-юношеския футбол, бих останал във Верея. Но не и под някаква друга форма ”, добави Иван Вутов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР