Крайно остро се изказа собственикът на футболния Локомотив (Пд) Христо

...
Крайно остро се изказа собственикът на футболния Локомотив (Пд) Христо
Коментари Харесай

Босът на "Локо" : Бронирал съм входа за предателя Акрапович

Крайно остро се изрече притежателят на футболния " Локомотив " (Пд) Христо Крушарски по адрес на някогашния треньор на отбора Бруно Акрапович. В началото на ноември босненският експерт, който изведе " черно-белите " в два следващи сезона до Купата на България (2019, 2020) и един път до Суперкупата (2020), се възползва от уговорка да приключи едностранно контракта си с клуба, с цел да поеме " ЦСКА-София ".

" Вратата на " Локомотив " е затворена за тези, които са ни предали - отсече босът. - За Бруно Акрапович не съм поставил преграда, не съм поставил катанец, а напряко съм бронирал портала. Това е изменничество, не е овакантяване! В края на - изменничество! "

От думите на Крушарски стана ясно, че той ще направи всичко допустимо да предотврати нов нежелателен трансфер по оста от Лаута до Борисовата градина, визирайки интереса от страна на " алените " към халфа Диниш Алмейда.

" В нашия футбол няма колегиалност, няма отношение. Злобата би трябвало да е единствено на терена, циркът би трябвало да е отвън терена. Ще вземат Алмейда... дано дойдат да го вземат! Ще го вземат, но няма да го вземат. Озлобяват човек да направи по този начин, че да не го вземат. И ЦСКА няма да го вземе. Няма! Не познават индивида, който стои отсреща. Може да съм безпаричен, само че не съм елементарен. Иначе външният тип издава друго, само че... "

Шефът на клуба даде да се разбере, че изпитва компликации с финансирането, само че на този стадий това няма да промени задачите нито на терена, нито отвън него.

" Титлата ли? Аз съм неутолим. Имаме цел и ще я гоним - съобщи Крушарски. - Без база нищо не става, а ще трябват доста пари. Всичко ще излезе над 12 милиона. Искам да стане за през вчерашния ден, само че се преценявам и с джоба. Джобът отънява, с тая пандемия мъчно се устоя. Не съм нито Мая Манолова, нито Христо Иванов, с цел да ми налитат спонсори. Никой не е пристигнал да ми даде 2 лв., за всичко се оправям самичък. Казал съм, че до момента в който мога да държа, ще държа крепко. След това отново ще оказвам помощ, нямам нищо срещу, който и да пристигна. Спортът би трябвало да възпитава, да построява хората. Във футбола ще съм, докато е споделил Свети Петър. Няма да спра да оказвам помощ. "
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР