Крайно любопитно обяснение за последните, меко казани, странни действия на

...
Крайно любопитно обяснение за последните, меко казани, странни действия на
Коментари Харесай

Разви ли Усман Дембеле невроза в Барселона?

Крайно любопитно пояснение за последните, меко казани, странни дейности на нападателя Усман Дембеле откри каталунското издание „ Спорт”. То се базира на източници близки до нападателя на Барселона, съгласно които френският национал към този момент е развил тип страхова невроза по отношение на честите си контузии.

При загубата от Атлетик Билбао на старта в Ла Лига 22-годишният футболист получи контузия минути преди победния гол на Ариц Адурис, за който мнозина винят точно Дембеле (заради пасивността му при центрирането). След края на мача лекарите на Барселона поискали да знаят дали всичко е наред с Дембеле, предусещайки възможни проблеми по езика на тялото му. Той побързал да ги увери, че става дума просто за крамп.

На идващия ден от клуба въпреки всичко спазили процедурата и изискали от Дембеле да се яви на обзор – нещо, което той по този начин и не направил. Историята бързо набра известност поради предходните проблеми с дисциплината, присъщи за нападателя. Той в действителност реализира запланувано авансово събиране със фамилията си и това му донесе много неприятности пред управлението.

От доближения до Дембеле кръг хора споделили пред „ Спорт”, че никога младокът не е желал да нарушава вътрешния ред, а просто минава през комплицирана обстановка поради множеството травми, които го застигнаха, откогато облече екипа на „ блаугранас”. Според тях повода Комара да избегне планувания медицински обзор е била подбудена от несъизмерим боязън от новината, че още веднъж е контузен. Младокът е вярвал, че в случай че се придържа към авансово начертания проект и нормалните си привички, болежките ще отшумят.

Разбира се, след завръщането си от Франция Дембеле мина медицински обзор и още един път чу новината, от която толкоз доста се притесняваше.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР