Крайният защитник на Тотнъм Дани Роуз обяви, че няма шанс

...
Крайният защитник на Тотнъм Дани Роуз обяви, че няма шанс
Коментари Харесай

Роуз се заинати за бъдещето си

Крайният бранител на Тотнъм Дани Роуз разгласи, че няма късмет да напусне клуба през януарския трансферен прозорец и ще остане при "шпорите " до края на сегашния си контракт, който изтича през лятото на 2021-ва година.

Английският национал постоянно е свързван с трансфер в различен тим, откакто не получи предложение за нов договор през лятото, само че изрично отхвърли вид да си тръгне от "Тотнъм Хотспър Стейдиъм ", макар че съгласно думите му точно това е било желанието на управлението.

"Очевидно е какво се случи, хора от горните етажи се опитваха да създадат нещо. Аз им споделих, че имам контракт за още 18 месеца и няма да вървя на никое място, до момента в който не изтече ", стартира Роуз.

"През лятото Даниел Леви ми сподели, че няма да получа нов контракт и аз почитам неговото решение. Сега продължаваме напред. Договорът ми изтича след 18 месеца и тогава ще си потегли от Тотнъм. Хората да не си губят времето да пишат, че ще си потегли през януари, тъй като мога да ви уверя, че това няма да се случи ", разяснява левият бек, който има 11 мача за лондончани от началото на сезона. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР