Крайният защитник Доменико Кришито обясни, че в нито един миг

...
Крайният защитник Доменико Кришито обясни, че в нито един миг
Коментари Харесай

Завърнал се в Дженоа: Интер ми предлагаше двойно повече пари

Крайният бранител Доменико Кришито изясни, че в нито един момент не се е поколебал да се завърне в своя роден Дженоа. Италианският национал даже разкри, че Интер безрезултатно е опитал да го изкуши с двойно по-висока заплата.

31-годишният защитник прекара цели 8 години като състезател на Зенит Санкт Петербург. С екипа на съветския гранд той завоюва две шампионски трофеи, един път подвигна Купата и два пъти Суперкупата на страната.

През предходната седмица ветеранът завърши завръщането си на „ Мараси” и в този момент е повече от благополучен от този факт. „ Дженоа е житейски избор за мен”, сподели Кришито. „ Интер ми предложи два пъти повече пари, в сравнение с ще изкарвам тук. Предложението на Зенит пък бе даже по-щедро, само че когато поговорих с президента (на Дженоа – б.р.), всичко се обясни единствено за десетина минути.”

„ Чувствам се вкъщи в Генуа. Ето че още веднъж ме повикаха в националния тим. Когато в неделя отидох на „ Луижи Ферарис”… е, нямах подозрения, че ще ме посрещнат по този метод.”

„ Знам на какво са способни почитателите на Дженоа. Това беше красиво и прочувствено. Да се върна бе житейски избор, подобен, който надвишава футбола.”

„ Определено не бях стимулиран от парите. Имах толкоз по-добри предложения от чужбина. Смятам, че направих нещо хубаво, като се върнах в тима и града, които обичам, на мястото, където дебютирах като 16-годишен и имам над 170 мача.”

„ Наистина го желаех дружно с моето семейство. На 31 години съм към този момент и имам над 70 дуела в Шампионската лига и Лига Европа. Връщам се по-зрял, с готовност да оказа помощ, да бъда за образец и да покажа на новите момчета какво значи да носиш екипа на Дженоа”, добави Кришито.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР