Крайният защитник Давиде Дзапакоста научи крайно неприятни новини в хода

...
Крайният защитник Давиде Дзапакоста научи крайно неприятни новини в хода
Коментари Харесай

Ужасяваща травма за преотстъпен от Челси в Рома

Крайният бранител Давиде Дзапакоста научи извънредно неприятни вести в хода на днешния ден, откакто претърпя тежка травма по време на подготовка. Прегледите са посочили, че 27-годишният състезател е скъсал кръстни връзки в коляното си.

Футболистът мина чартърен от Челси в Рома преди началото на сезона, като се надяваше, да получи надалеч повече шансове за изява в родната Италия. Той към този момент направи своя дебют за „ джалоросите”, но тези 12 минути при 3:3 против Дженоа в първия кръг, могат да се окажат последните за акцията му.

Заради контузия в прасеца Дзапакоста не попадна в сметките на Пауло Фонсека, само че неотдавна съумя да възобнови пълноценни тренировки. Сега новата травма, която е надалеч по-тежка, без никакво подозрение е цялостен потрес.

Договорът за наем с Челси не включва алтернатива за откупуване, само че в него е планувана опция за преустановяване на договорката през януари. Предвид обстоятелството, че сходни контузии в коляното лишават от 4 до 9 месеца (че и повече) за възобновяване, може да се стигне до обстановка, в която Дзапакоста ще напусне Рома без нито един път да е бил титуляр за римския гранд.

Davide Zappacosta suffered a serious knee injury during training on Friday.

Stay strong Davide - we all hope you make a full recovery as quickly as possible!#ASRoma
— AS Roma English (@ASRomaEN) October 4, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР