Крайният срок за подаване на оферти по проекта за нови

...
Крайният срок за подаване на оферти по проекта за нови
Коментари Харесай

4 фирми ще оферират нови бойни машини за армията

Крайният период за подаване на предложения по плана за нови бойни машини за Сухопътните войски е 31 октомври 2019 година, оповестиха от Министерството на защитата.

Министерството на защитата изпрати на 5 август настояванията за даване на оферти RFP (Request for Proposal) до четирите компании, поканени за присъединяване в плана за придобиване на бойна машина на Сухопътните войски:

ARTEC GmbH (Германия), Patria (Финландия), NEXTER Group (Франция) и General Dynamics Land System – MOWAG (Швейцария).

Крайният период за подаване на предложения е 17.00 ч. на 31 октомври 2019 година

Междуведомствената работна група за избор на реализатор на плана за капиталов разход „ Придобиване на съществена бойна техника за построяването на батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада “ би трябвало да завърши работата си по разбора и оценката на подадените предложения до 20 декември 2019 година

Инвестиционният план беше признат от 44-ото Народно заседание на 8 юни 2018 година Той планува придобиване на 150 броя бойна и специфична техника за три батальонни бойни групи, на системи и в допълнение съоръжение, както и образование на състава. Времевият период за неговата реализация обгръща 12 години. Прогнозната стойност е в размер на 1 милиард и 464 милиона лв. с Данък добавена стойност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР