Крайният бранител на Черно море Виктор Попов даде ексклузивно интервю

...
Крайният бранител на Черно море Виктор Попов даде ексклузивно интервю
Коментари Харесай

Младокът Виктор Попов: Да играя за Черно море е сбъдната мечта!

Крайният защитник на Черно море Виктор Попов даде извънредно изявление за Gong.bg по време на продължаващото в страната изключително състояние. 20-годишният защитник описа за това по какъв начин прекарва времето си в изолираност и упованията му дали акцията ще бъде обновена. Младокът не пропусна да показа и огромното си неспокойствие от бързото му прекосяване от младежки футбол до намирането на регулярно титулярно място в състава на Илиан Илиев. За край бекът показа и упованията си за баража на българския народен тим против Унгария.

- Викторе, здравей! Как прекарваш времето си по време на изключителното състояние?

- Гледам да се вардя и да не излизам от у дома. Опитвам се да боря скуката с филми и изучавам отдалечено за университета. До доскоро дори правех онлайн проби. Като цяло всичко върви добре.

- Трудно ли се поддържа физическа форма в тези условия? Как се справяш ти?

- Разбира се, че е по-трудно. Вкъщи не мога да се върша занимания с топка, само че каквото мога виждам да върша като извършения, с цел да подкрепям формата си висока. Имаме обща група във „ Вайбър “ и там ни се пращат упражнение, за всеки самостоятелно.

- Оптимист ли си, че шампионата ще приключи или смяташ, че акцията ще бъде прекъсната?

- Мисля, че ще продължи шампионата, само че се надявам да се случи допустимо най-скоро. Без футбол не е елементарно.

- Да поговорим и за сезона до момента. Преди спирането вие бяхте в чудесна серия, 8 мача без загуба. Колко мъчно ще се върнете към този мощен темп при възобновяване на efbet Лига?

- Честно казано се надявам да създадем една добра, къса подготовка и да сме в оптимално добра форма, с цел да продължим по същия метод.

- Ти се утвърди в състава на Черно море и към този момент си неизменим титуляр. Как мина прехода ти от младежки до мъжки футбол?

- За мен е като сбъдната фантазия. Като дребен постоянно съм си мечтал да играя за мъжкия тим на Черно море и е дребен потрес, че скочих непосредствено от елитната група до 19 години в първия тим. Първите ми мачове бяха против Ботев Пловдив и Берое. Беше малко стресиращо първоначално, само че всички ми помагаха – треньори и съотборници и в последна сметка се оправих.


източник: LAP.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР