Крайният бранител на Аякс Сержиньо Дест разкри, че е посетил

...
Крайният бранител на Аякс Сержиньо Дест разкри, че е посетил
Коментари Харесай

Защитник на Аякс призна за интерес на Байерн към него

Крайният защитник на Аякс Сержиньо Дест разкри, че е посетил Байерн Мюнхен по време на последното си пътешестване до Германия, откакто е научил за интерес от баварския исполин. 19-годишният състезател се утвърди в първия тим на нидерландския гранд, записвайки до момента 36 мача във всички съревнования, в които вкара осем гола.

Байерн се провали в опита да вземе Дест през януарския трансферен прозорец, само че се чака да има нова атака за подписа му през лятото. Двата клуба не съумяха да се схванат за трансферна цена, откакто от Мюнхен пратиха оферта от 22 милиона евро, само че Аякс държи да получи най-малко 33 милиона.

Шампионът на Германия се надява да се стигне до компромис „ по средата” и да докара на „ Алианц Арена” Дест за към 26 милиона евро. „ Бях в Германия, тъй като фамилията ми живее там. Знам за интереса от Байерн и с интерес отидох да схвана къде се готви клуба и да науча някои неща. Винаги е добре да се знае нещо ново в живота, тъй че това е повода да бях там”, сподели Дест пред нидерландски медии.

Дест е национал на Съединени американски щати и има три мача за янките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР