Крайните да бъдат увеличени с най-минимален размер, който е възможен.

...
Крайните да бъдат увеличени с най-минимален размер, който е възможен.
Коментари Харесай

Кирил Петков смрази българите с поредно интервю на запис! Токът все пак ще поскъпне...

Крайните да бъдат увеличени с най-минимален размер, който е вероятен. Ние работим по всичките елементи по енергийната система къде може да понижим цените. Това изясни в на запис в ефира на Нова телевизия министър председателят Кирил Петков.

Той добави, че наложеният мораторуим за на ток, вода и газ, може да отпадне и преди крайния му период от 31 март. От думите му стана ясно и, че въпреки всичко покачване на за битовите консуматори, ще има.
свързани новини47493преди 11 часа
" Това, което министъра на енергетиката и финансите обсъждахме е, че ограниченията ще имат под и таван. Ако има бизнес, който не го е направил това, ще има някакъв % субсидиране на тока. Ще сложим и таван, с цел да сме сигурни, че обществените финанси няма да загазят по това време ", изясни още Кирил Петков за ограниченията, които държавното управление му ще предприеме за компенсации на бизнеса от високите цени на тока.

" Понеже има разделяне на управляващите, това действително е негов избор. Аз поддържам това, което правосъдният министър направи и да припомня, че тази алтернатива постоянно стои пред него ", разяснява Петков и тематиката с оставката на основния прокурор.

Той се похвали, че в Брюксел чул от европейските ни сътрудници, че за първи път те виждали такава воля за битката с корупцията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР