Крайната оценка и равносметка на нашата работа ще я дадат

...
Крайната оценка и равносметка на нашата работа ще я дадат
Коментари Харесай

Елен Герджиков: Нима някой иска орел, рак и щука да управляват София?

Крайната оценка и равносметка на нашата работа ще я дадат гласоподавателите. Моята персонална равносметка е, че беше сложен мандат, с доста провокации и проблеми, сподели ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Много от проблемите в града, които заварихме преди 10 години, към този момент са в историята. Всяка градивна рецензия оказва помощ за развиването на града. Хората, а оттова и общината подвигнаха критериите си и за качество на ремонт, и за качество на градска среда, и за темпове на развиване, изясни Герджиков.

Той призна, че има не малко неща, които не са довършени и те могат да бъдат прочетени в новите цели, които кметът Фандъкова записва в предизборната си стратегия. Тя ще бъде оповестена до дни. Там преди всичко се откроява развиването на кварталите - дребните улици, тротоарите, осветлението, междублоковото пространство.

Вторият приоритет е зеленият и чист град. Повече старания в ограниченията и контрола по достигането на равнища на непорочност на въздуха.

Новите провокации пред града изискват нови хора, пълномощия и експертиза, посочи ръководителят на Столичния общински съвет. По думите му Мая Манолова е мощен конкурент.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР