Крайбрежно село в Португалия се сблъска с наводнения като никои

...
Крайбрежно село в Португалия се сблъска с наводнения като никои
Коментари Харесай

Алкохолна приливна вълна: Португалско село бе наводнено с червено вино

Крайбрежно село в Португалия се сблъска с наводнения като никои други, когато в неделя 600 000 галона алено вино изтекоха по улиците на дребния град Сао Лоренко де Байро, съгласно локални източници.

Два спукани резервоара, благосъстоятелност на дестилерия Левира, са повода за потопа, а видео, оповестено онлайн, демонстрира по какъв начин виното се спуска по стръмна улица в града с население от 2000 души.

Two large wine containers broke yesterday in the town of Levira, Portugal, which lead to the streets being flooded with wine.
— Brain Quest (@AweInspireMe)
Няма потърпевши от алкохолната " приливна вълна ", а единствено материални вреди, защото алената течност е наводнила околните пътища и е влезнала в най-малко една маза, съгласно португалския вестник Diário de Coimbra.

Местните медии оповестиха, че разливът е станал причина за подаден екологичен сигнал, след който пожарната работа на Анадия отклонила виното, с цел да предотврати замърсяване на близката река Чертима.

Дестилерия Левира се извини за случая и сподели, че компанията ще се погрижи за вредите.

WATCH: Red wine floods Portuguese town after distillery tank releases 2.2 million litres of wine
— News18 (@CNNnews18)
„ Ние поемаме цялостната отговорност за разноските, свързани с почистването и отстраняването на вредите, като ще организираме екипи, които да създадат това неотложно “, се споделя в изказването на компанията. „ Ние се ангажираме да разгадаем тази обстановка допустимо най-бързо. "

Напоената с вино почва ще бъде особено пречистена, показват още от компанията.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР