Краят на Венетините мъки започнал миналата година, когато тя случайно

...
Краят на Венетините мъки започнал миналата година, когато тя случайно
Коментари Харесай

Най-Накрая Лъсна Истината За Тежкото Заболяване На Венета Райкова. Ще Се Просълзите

Краят на Венетините страдания почнал предходната година, когато тя инцидентно се срещнала с младия експерт Стивън Нинов.

Той единствен съумял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело всекидневно съвсем през целия ѝ умишлен живот. Докато негови сътрудници я плашели със страховити термини и догатки за тумори, той съумял да я изцери дори без медикаменти. „ Искам да му благодаря още веднъж и да му пожелая да е жив и здрав, както съм аз с помощта на него! Често отивам в клиниката напряко в „ насипно “ положение и си потеглям след минути без болки! 30 години страдах от доста мощно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали повода, а той за две минути ми го излекува без хапчета, смазки или рехабилитации! Успя да ми отстрани и болките в кръста, в гърба и куп други! Методът, по който работи, е неповторим. Той е чудотворец “, споделя Райкова за доктора, който я избавил.

Откакто се върна на екран, с цел да води „ Папараци “ след дългогодишното неявяване поради свалянето на паметното ѝ „ Горещо “, скандалната русокоска показа, че се е отървала и от паническото разстройство, поради което пиеше редовно антидепресанти. То я застигнало през 2016 година, когато изгоряла с доста пари след банкрута на ТВ7 и осъмнала безработна без никаква подготовка. В същия миг се развиваше и правосъдната ѝ борба с Юксел Кадриев, който съумя да я осъди, да наложи запор на жилището, в който Райкова живее със сина си, и в последна сметка я одруса с десетки хиляди левове. „ Никога не съм имала спонсори, богати любовници или богати родители. Годината стартира със загубата на 48 000 лв.. Това докара до цялостен срив. Започна да ми се вие свят. Бяха едни доста кошмарни дни “, откровеничи Венета, която към днешна дата се радва на спокоен живот и не допира хапчетата против меланхолия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР