Краят на света ще настъпи през октомври тази година. Не

...
Краят на света ще настъпи през октомври тази година. Не
Коментари Харесай

Нумерологът Ели Маринова: Краят на света идва през октомври

Краят на света ще настъпи през октомври тази година. Не за всички обаче. Само тези, които прекалено много са се възгордели и самозабравили ще бъдат унищожени. Това сподели нумерологът Ели Маринова в изявление за България он еър. Тя развенча тайната доктрина, която гласеше, че мистериозната планета Нибиру ще се сблъска със Земята.

"Съществуването на тази планета не е потвърдено. Приемам я по-скоро като духовно събитие и не би трябвало да се случи безусловно нищо ", уталожи нумероложката.

Ели Маринова добави още, че светът в действителност е по този начин организиран, че непрекъснато се случват и положителни, и неприятни неща. Те могат да бъдат край за едни и ново начало за други.

"Апокалипсис може да настъпи във всеки един миг в разнообразни елементи на планетата. Природните катаклизми, каквито са земетресенията и ураганите са точно такива. Няма обаче толкоз огромен запас, който да засегне Земята в по-мащабен проект ", безапелационна бе тя.

А по отношение на управническите процеси в България, нумерологът уточни още, че е доста значимо през есента народните представители да стигнат до консенсус, защото заплаха от рецесия в държавното управление и сега има, само че в случай че то успее да се активизира ще бъде предотвратена.
"Октомври 2017 година и февруари 2018 година са най-важните месеци за България. Ако сред съдружните сътрудници се реализира консенсус, можем да сме сигурни, че ще имаме налице едно устойчиво държавно управление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР