Краят на сагата Междузвездни войни е все по-близо с идването

...
Краят на сагата Междузвездни войни е все по-близо с идването
Коментари Харесай

Играй и спечели специални награди с "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър"

Краят на сагата " Междузвездни войни " е все по-близо с идването на 20 декември, когато е премиерата на последния филм от поредицата - " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ".

Докато той доближава към огромните екрани, " Форум Филм България " и " Дневник " провеждат специфична " междузвездна " игра, която ще даде опция на феновете на сагата да завоюват една от

10 страхотни междузвездни награди:

- 2 броя тример Remington Graphite G4 Series PG4000 ;
- 2 броя двойна покана за концерт на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс , който ще се състои на 15 декември в гр. София;
- 1 брой покана за българската церемония премиерата на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " , която ще се състои на 18 декември в гр. София;
- 1 брой истинска железна бутилка от кино лентата " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ;
- 1 комплект истинска раница и ключодържател от кино лентата " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ;
- 1 комплект истинска лампа във формата на BB8 и силиконова гривна от кино лентата " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ;
- 1 комплект истинска тениска и ключодържател от кино лентата " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ;
- 1 комплект автентичен суитшърт и силиконова гривна от кино лентата " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ;

Как наподобяват премиите може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран консуматор на id.capital.bg, може незабавно да се включите в играта, в случай че не сте - би трябвало пърно да се регистрирате, само че това става бързо.

Особеното в този случай е, че облагите се разпределят посредством чоп в края на всяко равнище и във всяко равнище ще се играе за разнообразни награди.

Единствено далите отговор вярно във всичките три равнища ще бъдат включени в обособен чоп за премията тример Remington Graphite G4 Series PG4000. Той ще бъде изтеглен и оповестен след края на играта на 23 декември.

Първо равнище

е интензивно от през днешния ден до 23:59 ч. на 8 декември. Отговорилите вярно в него ще вземат участие в чоп на 9 декември. В него ще бъдат изтеглени единствено и само две потребителски имена, които да получат по една от общо две двойни покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс, който ще се състои на 15 декември в София.

Второ равнище


ще бъде задействано в първата минута на 9 декември и ще продължи до 23:59 ч. на 15 декември. На 16 декември ще бъда изтеглен жребия измежду далите отговор вярно в него. Двама от тях ще получат надлежно една двойна покана за българската церемония премиера на " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър ", която ще се състои на 18 декември в София, както и 1 комплект истинска раница и ключодържател от кино лентата.

Третото равнище

стартира надлежно на 16 декември и ще продължи до 23:59 ч. на 22 декември. Веднага по-късно, на 23 декември ще бъдат изтеглени четирите имена на участниците, които ще получат една железна бутилка от кино лентата, комплект от истинска лампа във формата на BB8 и силиконова гривна, комплект истинска тениска и ключодържател и комплект от автентичен суитшърт и силиконова гривна от кино лентата.

Повече за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта може да прочетете тук.

" Дневник " ви желае триумф и в това време ще следи всички забавни вести към продукцията.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър (4)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР