Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще

...
Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще
Коментари Харесай

Задава се мощно Новолуние: ето как ще се отрази то на всяка зодия

Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще се състои на 28 октомври. Тогава доста хора ще усетят по какъв начин силите им се задвижват и животът им стартира да тече на цялостни обороти. Това е времето да привлечете ориста на своя страна.

Новолунието мери избран стадий от виталния цикъл на Земята. С това Новолуние някои неща ще останат в предишното или ще стигнат до логически свършек. Други пък ще се радват напразно на смяната и новото начало.

Новолунието, което ще се състои на 28 октомври, предлага нови решения и смели стъпки, само че сигурно би трябвало да се вслушатеи в доводите на разсъдъка - в противоположен случай може да объркате нещо значимо.

 луна Istock

Новолунието на 28 октомври ще бъде в знака Скорпион. Денят ще бъде много съразмерен, само че не и без никакви компликации . 28 октомври се пада в понеделник - денят, който обичайно се смята за знак на новото начало. Така ще се окажем пред съществено тестване: от една страна Новолунието в понеделник е мотив самоуверено да поемем работата в ръцете си и да сбъдваме фантазии, а въпреки това има заплаха от бързо отчаяние. Важното е, че в последна сметка ще излезем по-силни от обстановката.

Вижте ТУК по какъв начин ще се отрази това мощно Новолуние на всеки знак от зодиака >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР