Краят на любовта между испанския национал Жерар Пике и певицата

...
Краят на любовта между испанския национал Жерар Пике и певицата
Коментари Харесай

Дойде ли краят на любовта на Шакира и Пике?

Краят на любовта сред испанския национал Жерар Пике и певицата Шакира наподобява е настъпил. Според испанските медии за това има редица признаци, които не са за занемаряване.

Информациите настояват, че 40-годишната певица се е изнесла от общото им жилище и живее в друга къща в Барселона. Освен това двамата не са забелязвани дружно на едно място от сватбата на Лионел Меси в Аржентина. Защитникът на Барса и певицата не са споделяли и общи фотоси в обществените мрежи.

Освен това през предишния уикенд при гола си против Еспаньол Жерар Пике не отпразнува гола си по обичайния метод. Той просто разпери ръцете си настрана от тялото. Преди испанският национал кръстосваше двете ръце пред гърдите си и показваше по два пръста. Те символизираха 2 февруари. Това е рождената дата на двамата. Пике е роден на 2 февруари 1987 година, а колумбийската изпълнителка тъкмо 10 години по-рано.

Мнозина се питат дали това не е краят на любовта сред двамата, която стартира през 2011 година. Тогава те напуснаха предходните си сътрудници в живота, с цел да бъдат дружно. Футболистът и певицата имат двама синове – Милан и Саша. Дали това е просто рецесия във връзката сред Жерар Пике и Шакира или двамата ще се разделят за непрекъснато, следва да разберем.

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР